LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT maakt 45+ ondernemers woest aantrekkelijk voor hun ideale klanten.

Door samen met jou aanstekelijke verhalen en een dito aanbod te creëren – die klanten overtuigen dat jouw bedrijf de oplossing in huis heeft die zij nodig hebben – om een beslissende stap te maken.

Laagdrempelig, benaderbaar, loyaal en toegewijd.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT doet er alles aan om jou als ondernemer slagvaardig te maken. Door een formidabele gesprekspartner te zijn – die je door onzekere tijden weet te loodsen – en je de middelen in handen geeft die succes bereikbaar maken.

Schaalbare trajecten in aanpak, budget en tijdspad.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT is een broedplaats voor 45+ ondernemers. De vraagstukken waar jij mee worstelt zijn uniek. Net als het budget en de tijd die je beschikbaar hebt. Ons motto: grenzen geven de kaders èn de context voor jouw groeisprong.

Gegarandeerd Terugverdienmodel.

Met de trajecten van LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT verdien je terug wat je betaalt. Bijvoorbeeld door als goed geoliede klantmagneet jouw investering binnen een jaar meervoudig terug te verdienen. Of te verzilveren met een andere ingebouwde bonus.

DOORBREEK NU DE NEGATIEVE SPIRAAL.

Veel kleine bedrijven sneuvelen in de eerste drie jaar, of leiden langdurig een kwetsbaar bestaan in de marge. Belangrijkste reden: een wervend verhaal en aanbod ontbreekt en de nodige creativiteit en innovatie op zakelijk gebied zijn een ondergeschoven kindje. LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT helpt jou die negatieve spiraal te doorbreken.

MAAK MOEITELOOS INNOVEREN OOK VOOR JOU MOGELIJK.

Het leven als ondernemer wordt een stuk leuker als je handvatten krijgt voor duurzaam succes die je enthousiast maken, energie geven en in jouw kracht zetten. LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT maakt het mogelijk grip te krijgen op succes, op een manier die past bij jouw situatie, je budget en tijdschema. Zodat je moeiteloos kunt innoveren.

DE KUNST VAN TAMTAM MAKEN VOOR 45+ ONDERNEMERS.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT is speciaal bedoeld voor al die helden die zichzelf, met terechte trots, zelfstandig professional, ondernemer of cultuurmaker noemen. Met hun talent, kennis, ervaring en aanwezigheid verrijken zij onze wereld en laten hem mooier achter dan ze hem aantreffen.

Ken je ze? Doet hun naam een belletje rinkelen? Weet je wat hun drijfveren zijn? Begrijp je wat hun unieke kwaliteiten aan jou toevoegen? – Nu raak je een teer punt aan. – Zelfstandige professionals zijn namelijk heel goed in hun vak, maar niet altijd even goed in zichzelf verkopen, onder de aandacht brengen en een wervend verhaal vertellen. Kortom in Marketing en Communicatie.

Dat laatste is het métier van LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT en wij willen je graag uitleggen wat de Kunst van Tamtam maken voor 45+ ondernemers voor jou kan betekenen. Zo kom je niet alleen tot de kern van je bedrijf, maar raak je ook het hart van je ideale klant.

DE PILOT VAN LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – Broedplaats voor 45+ ondernemers start medio 2019. Tevens het moment dat de gedrukte hardcover versie van het boek wordt gelanceerd.

Tot die tijd loopt er een pilot waarbinnen je kosteloos kennis kunt maken en in een gesprek van anderhalf uur jouw vragen gespiegeld krijgt. Zo’n oriëntatiegesprek verplicht tot niets, maar je komt er geheid met een dik plusgevoel vandaan.

Meer weten?

Mail nu voor een kennismakingsgesprek met Huub Koch huub@laatzienwatjewaardbent.nl.


Of bekijk Het Aanbod.