Als 45+ ondernemer wil je laten zien wat je waard bent, maar in de dagelijkse praktijk raakt deze wens soms langdurig bekneld. Oef. Dat doet pijn. Want, je weet dat wat jij in huis hebt het verdient om gezien en ingezet te worden door de voor jou ideale klanten.

Maar hoe breng je overzicht in de chaos? Of doorbreek je hardnekkige patronen waarmee je jouw eigen succes in de weg zit? En hoeveel tijd heb je nodig om dat te fiksen? Drie maanden? Een jaar? Langer? Of kan het ook korter?

Kortom, je zoekt een sparringpartner die jou werkelijk begrijpt en ruime ervaring heeft met het begeleiden van zelfstandige professionals en ondernemers. Die een veelheid aan praktische vaardigheden en inzichten meebrengt. Jouw verhaal helder spiegelt en kritisch onder de loep neemt. Een passende vorm vindt voor dat unieke project dat helder maakt wat jouw betekenis is.

Of ondersteunende middelen ontwerpt die jouw identiteit en je communicatieve vermogen opschalen naar The Next Level.

En daarbij … laagdrempelig, benaderbaar, loyaal en toegewijd is

èn heel goed kan luisteren.

Wie is Huub Koch?

Met dertig jaar expertise in de communicatiebranche en tien jaar ervaring als oprichter van Zichtbare Zaken – Creativity for Business – is Huub Koch expert in het loskrijgen van wat je als ondernemer wilt.

De filosofie achter jouw bedrijf, en welke volgende stap je nodig hebt om alsnog of opnieuw succesvol te kunnen zijn.

Zijn kracht is dat hij daarin heel goed kan meedenken en aanvoelen. En hij zet je aan het werk.


Huub Koch (Rotterdam, 1956) studeerde visuele communicatie aan de Willem de Kooning Academie (NL) en de Hochschule für Gestaltung (BRD). Hij is (visueel) strateeg, creatief ontwerper, ontwerpfilosoof, blogger, vlogger, boekrecensent, spreker en essayist. Koch debuteerde in 1975 als dichter, journalist, feuilletonist en prozaïst. Hij was actief als decorontwerper, documentair fotograaf, beeldend kunstenaar en als designondernemer en communicatie expert.

Als publicist leverde hij bijdragen aan: The Education of A Typographer, Flyerdam, Web-TV, En dan nu de Polonaise, Beweging in de Zaak, Ontdek Vloggen en De Schiedamse Jaren. Sinds 2015 schrijft hij essays voor het literaire tijdschrift Extaze. Hij is auteur van BOHEEMSE DRAKEN IN EEN LEVEN AAN ZEE – Zere Plekken In Een Familiegeschiedenis.


LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT

In 2018 schreef Huub Koch LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – De Kunst van Creativiteit voor (echt) Ondernemen – Betekenis vinden in je Leven & Werk – en Vormgeven als een Magneet. Een boek waarin Merkdenken verbonden raakt met filosofische en oeroude wijsheid en een context vormt die de persoonlijke anekdote niet schuwt.

De online versie kun je gratis lezen als Blogboek.

Als oprichter van LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – Broedplaats voor 45+ ondernemers (zijn derde bedrijf) is hij creatief en strategisch adviseur voor bedrijfsinnovatie en zakelijke vertelkunst.


DE PILOT VAN LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – Broedplaats voor 45+ ondernemers start medio 2019. Tevens het moment dat de gedrukte hardcover versie van het boek wordt gelanceerd.

Tot die tijd loopt er een pilot waarbinnen je kosteloos kennis kunt maken en in een gesprek van anderhalf uur jouw vragen gespiegeld krijgt. Zo’n oriëntatiegesprek verplicht tot niets, maar je komt er geheid met een dik plusgevoel vandaan.

Meer weten?

Mail nu voor een kennismakingsgesprek met Huub Koch huub@laatzienwatjewaardbent.nl.


Of stuur een bericht via het contactformulier