Over BE GOOD AND SHOW IT / LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT


Dit boek is speciaal geschreven voor jou, wie je ook bent, waar en wanneer je ook leeft. Het brengt je een tijdloze boodschap en overstijgt gebruikelijke definities.

Deze woorden zijn speciaal bedoeld voor al die helden die zichzelf, met terechte trots, zelfstandig professional, ondernemer of cultuurmaker noemen. Met hun talent, kennis, ervaring en aanwezigheid verrijken zij onze wereld en laten hem mooier achter dan ze hem aantreffen.

Ken je ze? Doet hun naam een belletje rinkelen? Weet je wat hun drijfveren zijn? Begrijp je wat hun unieke kwaliteiten aan jou toevoegen? Nu raak ik een teer punt aan…

Zelfstandige professionals zijn namelijk heel goed in hun vak, maar niet altijd even goed in zichzelf verkopen, onder de aandacht brengen en een duidelijk verhaal vertellen. Kortom in Marketing en Communicatie. Dat is dan weer mijn métier, en in dit boek wil ik je stap voor stap uitleggen wat die Kunst van Tamtam maken voor zelfstandige professionals voor jou kan betekenen. Wat niet wil zeggen dat je alles zelf hoeft te doen. Sommige dingen kun je nu eenmaal beter uitbesteden.

Hoe helpt dit boek jou dan wel? Door een constante dialoog en uitwisseling van inspiratie aan te gaan. En wat we Leven noemen en Werk te bundelen. Inclusief jouw persoonlijke noot, als slagroom op de taart. Vandaar dat dit boek drie verhaallijnen kent, die elkaar overlappen en raken. Dit zijn ze:

De Kunst van Tamtam maken voor zelfstandige professionals beschrijft het proces en de middelen die je nodig hebt om te laten zien wie je bent en waar je unieke kracht in zit.

Betekenis vinden in jouw leven en werk is een persoonlijke opstap met anekdotes, naar helder communiceren van de waarde die ligt in de dingen die jij doet en het belang daarvan voor anderen.

En als laatste, maar niet als geringste punt, gaat dit boek over de juiste klank aanslaan. Waarmee je een trilling uitzendt die voor je werkt als een magnetisch veld.

Ieder aspect heb je nodig om eenheid te brengen in je verhaal. Samen vormen zij de doelgericht communicerende vaten die op zoek zijn naar het brein van je ideale klant.

Dit boek is voor vakmensen op ieder gebied, levenskunstenaars die willen laten zien dat ze bestaan en wat ze te bieden hebben. Vrouwen en mannen die gek zijn op het werk waar ze goed in zijn, en niet kunnen nalaten om deze ‘roeping’ te leven vanuit hun hart. En daarmee een feestje maken van iedere dag, omdat alles wat je met liefde doet en deelt… aanstekelijk is.


VOLGEND HOOFDSTUK >